Artikels

Hier hebben we onze artikelen verzameld in een gemakkelijk te doorzoeken bibliotheek.

Artikels

ARTIKELS

trivec kassasysteem

Welk kassasysteem is het beste voor mijn restaurant?

Welk kassasysteem is het beste voor mijn restaurant? Het kiezen van het juiste kassasysteem is van het grootste belang voor uw horecazaak. Voordat u een beslissing neemt over…

Trivec_operational_systems

Waarom restaurants hun operationele systemen moeten koppelen

Waarom is het belangrijk voor restaurants om hun operationele systemen te koppelen? Het integreren van operationele systemen is essentieel om efficiënt te kunnen werken en winstgevendheid te stimuleren.…

How to attract guests to your restaurant

Hoe trek je bezoekers aan voor je restaurant?

Hoe trek je bezoekers aan voor je restaurant? Het aantrekken van gasten naar jouw restaurant is veel meer dan alleen tafels vullen. Door je doelgroep uit te breiden,…

hoe_kan_ik_mijn_food_cost_berekenen

Hoe kan ik mijn food cost berekenen?

Hoe kan ik mijn food cost berekenen? Het foodcostpercentage is een essentiële maatstaf voor elk restaurant of voedingsbedrijf. Het is het deel van de totale omzet dat wordt…

Betaalmethodes voor de Horeca restaurant Trivec

Hoe verhoog je de gemiddelde winstmarge van je restaurant?

Hoe verhoog je de gemiddelde winstmarge van je restaurant Een van de belangrijkste aspecten voor een goede bedrijfsvoering van een succesvol restaurant is het maximaliseren van de winstmarges.…

Je restaurant opbouwen

Hoe start je een restaurant

Dit artikel maakt deel uit van onze serie 'Een restaurant beginnen' - onze gids voor iedereen die een restaurantbedrijf wil openen. In dit artikel bekijken we hoe je…

business plan restaurant

Business plan voor restaurant – artikels

De zakelijke kant op punt stellen - maak een businessplan voor restaurant Dit artikel maakt deel uit van onze serie 'Een restaurant beginnen' - onze gids voor iedereen…

concept restaurant

Concept restaurant

Identificeer het concept voor je restaurant Dit artikel is het eerste in een reeks genaamd "Een restaurant beginnen" - een gids voor iedereen die een etablissement in de…

Dark kitchen

Dark Kitchen

Hoe maken Dark Kitchens winst? De vraag is: zijn Dark kitchens winstgevend? De populariteit van afhaalrestaurants is de laatste jaren sterk toegenomen. Een "Dark kitchen" is een fysieke…

Digitale menukaart

Digitale menukaart voor horeca

Wat is een digitale menukaart voor horeca ? Kunnen je klanten je digital menu op je website terugvinden? Volgens onderzoek van OpenTable kijkt 93% van de mensen online…

QR code

QR Menu

De voordelen van een menukaart met QR code in jouw restaurant   Veel restaurants, groot en klein, zijn op zoek naar manieren om hun gasten een veilig bezoek te…

Marketing a restaurant

Marketing restaurant

Hoe kan jouw restaurant sociale netwerken gebruiken? Door echt aanwezig te zijn op social media kan jouw restaurant zijn zichtbaarheid vergroten en zijn omzet verhogen. Instagram, Facebook, LinkedIn,…

Betaalmethodes voor de Horeca restaurant Trivec

Vlotte betalingen

Vlotte betalingen Als je je gast een positieve totaalervaring in je restaurant wil bieden, zijn vlotte betalingen belangrijk. De totaalervaring voor de klant houdt in dat alle onderdelen…

Starta_nattklubb_BE

Nachtclub beginnen

Denkt u eraan om een nachtclub te beginnen? Of het nu gaat om een start-up, een kleine bar of een grote nachtclub, we willen allemaal een succesvolle zaak…

Trivec-Kassasysteem-voor-restaurants-bars-cafés

Witte kassa horeca

Geregistreerde kassasysteem De witte kassa, officieel het Geregistreerde Kassasysteem (GKS), is een kassasysteem dat in 2016 door de federale overheid in het leven werd geroepen. De witte kassa…

Personal_restaurang_BE

Restaurant personeel

Hoe kan u succesvol omgaan met uw restaurant personeel In de restaurantsector is er vaak een groot personeelsverloop.  Voor restauranthouders is het moeilijk om de juiste mensen te…

Restaurant plannen

De reis leiden

De reis leiden Dit artikel maakt deel uit van onze serie 'Een restaurant beginnen' - onze gids voor iedereen die een restaurantbedrijf wil openen. In dit artikel bekijken…